Σαρωτές

Σαρωτές Medit

Από τον Σεπτέμβριο 2013 διαθέτουμε στην ελληνική αγορά τους σαρωτές της κορεατικής εταιρείας Medit. Διατίθενται τρία μοντέλα που διακρίνονται για την λειτουργική τους σταθερότητα, την υψηλή ακρίβεια και την εξαιρετική σχέση τιμής – απόδοσης. Τα μοντέλα είναι:

 

Identica Hybrid

Σαρωτής Hybrid από την Medit!

 

Δυο χρόνια μετά την κυκλοφορία του επαναστατικού σαρωτή Identica Blue, η Medit ξαναχτυπά με το κορυφαίο της μοντέλο, τον Identica Hybrid. Πρόκειται για τον σαρωτή που σπάει όλα τα ρεκόρ σε ταχύτητα, ακρίβεια, ποιότητα και φυσικά στην σχέση τιμής- απόδοσης. Ο Hybrid, λειτουργεί με Blue LED τεχνολογία, έχει τρεις κάμερες, και μπορεί να σαρώσει εκμαγείο ολικού φραγμού σε 16 δευτερόλεπτα. Είναι λοιπόν ο γρηγορότερος σαρωτής στον κόσμο! Το ουσιαστικότερο όμως, εκτός από τις βελτιώσεις αυτές, είναι ότι ο Hybrid «τρέχει» με νέο scan software, το Identica v2.0. Ένα software που είναι ακόμη πιο φιλικό στον χρήστη, απ’ ό,τι παλιότερα. Συνοπτικά, τα πλεονεκτήματα του Hybrid είναι (δείτε και το σχετικό βίντεο).

 • Ταχύτητα 74% μεγαλύτερη ταχύτητα σάρωσης και, κυρίως, επεξεργασίας των δεδομένων σάρωσης. Σάρωση ολικού εκμαγείου σε 16 δευτερόλεπτα!
 • Σάρωση αποτυπώματος με νέο έξτρα βραχίονα που εξασφαλίζει ορατότητα και των δυσκολότερων περιοχών.
 • Νέο, flexible multidie τραπεζίδιο. Με αυτό μπορούν να σαρωθούν εκμαγεία και κολοβώματα ταυτόχρονα, για μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου, καθώς αποφεύγονται τουλάχιστον 2 βήματα κατά την σάρωση.
 • Εγγυημένη ακρίβεια 7μ. ,επιβεβαιωμένη με ISO, για τις σαρώσεις εκμαγείων με εμφυτεύματα.
 • Δυνατότητα επιστροφής σε παλιά δεδομένα σάρωσης και νέας επεξεργασίας τους.
 • Δυνατότητα μερικής αποθήκευσης δεδομένων σάρωσης και συνέχισης σε άλλη χρονική στιγμή.
 • Σάρωση με αρθρωτήρες SAM, Artex, Kavo.
 • Βελτιωμένη έγχρωμη σάρωση (σάρωση προσημειωμένων επιφανειών με μολύβι)
 • Ο μόνος σαρωτής με ΔΥΟ χρόνια εγγύηση!!!

Οι βελτιώσεις που έχουν ενσωματωθεί στον νέο ολοκαίνουριο Hybrid είναι τόσο εντυπωσιακές που μπορούν να εκπλήξουν ακόμη και κατόχους Identica Blue! Το πιο ουσιώδες είναι ότι όλα τα μοντέλα της Medit, Identica Hybrid, Identica Blue και Identica Light έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους σε ποιότητα λειτουργίας, σταθερότητα και ακρίβεια. Η Digident, η εταιρεία με επίσημη αναγνώριση αντιπροσώπευσης από την Medit στην Ελλάδα, δεν έχει αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα λειτουργίας σε όλους τους σαρωτές Medit που έχει εγκαταστήσει τα τελευταία δυόμιση χρόνια σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο συνδυασμός τους με το λογισμικό exocad αποτελεί την πιο εκρηκτική επαγγελματική επιλογή ψηφιακού συστήματος. Η Digident, επίσης αντιπρόσωπος της exocad στην Ελλάδα, με εκπαιδευμένους οδοντοτεχνίτες στην έδρα της exocad GmbH, παρέχει αποδεδειγμένα την πιο ουσιαστική, οδοντοτεχνική υποστήριξη στους συναδέλφους-πελάτες της. Και φυσικά, εξασφαλίζοντας την κατανόηση της Medit για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, έχει τις πιο δελεαστικές προσφορές για τα ψηφιακά της πακέτα για το 2016!

 

 

 

                                             

Identica Blue

Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο σαρωτή που λειτουργεί με τεχνολογία Blue LED αντί του λευκού φωτός ή του κόκκινου laser που γνωρίζαμε ως τώρα.

Ο Identica Blue έρχεται να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού χρήστη με λειτουργίες όπως

 • Πολλαπλή σάρωση κολοβωμάτων από διαφορετικές εργασίες
 • Σάρωση προσημειωμένης επιφάνειας – σημειώνουμε με μολύβι το όριο πάνω στο κολόβωμα και αυτό μεταφέρεται στο ψηφιακό εκμαγείο μέσω της σάρωσης.
 • Τοποθέτηση αρθρωτήρα Artex, SAM, Kavo
 • Σάρωση αποτυπώματος
 • Ακρίβεια ψηφιακών δεδομένων 7,5 μικρών.

 

 

 Identica Light

 

Ο σαρωτής που, παρά το ότι είναι ο οικονομικότερος από όλους τους σαρωτές της Medit, προσφέρει ταχύτητα, ακρίβεια και αξιοπιστία πολύ μεγαλύτερη από σαρωτές άλλων εταιρειών με την ίδια τιμή.

 

 

Πίσω

Loading