Δέχα Χρόνια Digident – Ο απόηχος του event μας

DSC_3229DSC_3081 DSC_3435 DSC_3518 DSC_3527 DSC_3612 DSC_3703DSC_3583DSC_3427DSC_3288DSC_3258pavlos

 

Η εορταστική εκδήλωσή μας πέρασε στο παρελθόν. Ήταν μια υπέροχη και αξέχαστη βραδιά. Ενημερωθήκαμε από τους Έλληνες και ξένους προσκεκλημένους μας, απολαύσαμε την τέχνη των φίλων μας στην εικαστική μας έκθεση και διασκεδάσαμε με τους Sweet Emotion και πραγματικά απολαύσαμε τις συνθήκες του υπέροχου χώρου του Gazarte. Ζήσαμε στιγμές που δημιούργησαν τις πρώτες αναμνήσεις των επόμενων δέκα ετών μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους προσκεκλημένους μας, τους εικαστικούς και την μπάντα μας, όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και όσους μας στηρίζουν στην διάρκεια αυτών των δέκα ετών. Εδώ, μπορείτε να βρείτε το αναμνηστικό άλμπουμ φωτογραφιών του event μας, μέσα από το Youtube κανάλι μας.

ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ!!!

 

 

 

 

 

 

Δέκα Χρόνια Digident – The “Ten Years’ 3D event” – Σάββατο 14/10/2023 7 μ.μ.

Ten 3D years event

Αγαπητή/έ συνεργάτιδα/η,

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό σας προσκαλούμε στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώνουμε για την συμπλήρωση των δέκα χρόνων λειτουργίας της εταιρείας μας, Digident, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14/10/2023 με ώρα έναρξης 19.00 στον πολυχώρο Gazarte – Roof Stage, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, Σταθμός Μετρό Κεραμεικός.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι πολύ πλούσιο και περιλαμβάνει:

– Πρώτη και αποκλειστική παρουσίαση της νέας, επερχόμενης έκδοσης του dentalCAD της Exocad αλλά και των νέων εκδόσεων exoplan 3.1 Rijeka και PartialCAD 3.1 Rijeka που θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμες! Η παρουσίαση θα γίνει από εκπροσώπους της exocad GmbH που θα είναι παρόντες στην εκδήλωσή μας.

– Πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα του universal χειρουργικού κιτ της Dynamic Abutment Solutions αλλά και των νέων οδοντοτεχνικών λύσεων της εταιρείας που θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα το προσεχές φθινόπωρο! Η παρουσίαση θα γίνει από εκπροσώπους της Dynamic Abutment Solutions που θα είναι παρόντες στην εκδήλωσή μας.

– Παρουσίαση των ενδοστοματικών σαρωτών της Medit! Η παρουσίαση θα γίνει από τον οδοντίατρο κ. Μιλτιάδη Μητσιά, Αναπληρωτή Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.

– Πρώτη παρουσίαση των νέων εφαρμογών της ομάδας μας, exOperience, που έχουν ενσωματωθεί ή πρόκειται να ενσωματωθούν στην νέα έκδοση dentalCAD της Exocad!

– Εκπλήξεις

– Αναμνήσεις

Προσφορές… δεκαετίας!

Το εορταστικό πρόγραμμα, επίσης πλούσιο! Μάλιστα, φροντίσαμε ώστε οι συμμετέχοντες σε αυτό να προέρχονται από τον επαγγελματικό μας κλάδο! Συγκεκριμένα, θα έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε:

– Live performance από τους Sweet Emotion, γνωστή αθηναϊκή μπάντα με συμμετοχή του οδοντοτεχνίτη Κώστα Καφούσια!

– Εικαστική έκθεση με συμμετοχή του οδοντιάτρου Φώτη Λατίνου και των οδοντοτεχνιτών Παύλου Μονεμβασίτη, Σπύρου Χατζηγεωργίου, Ηλία Ψαρρή!

– Μικρή εικαστική έκπληξη από τον Νίκο Νικολούδια

– Και φυσικά, μουσικές Gazarte, ποτό και φαγητό!

Σας περιμένουμε!

Παλαιότερες παρουσιάσεις

 

Η Digident στην Πάτρα

Ελλάδα, δεν είναι μόνον η Αθήνα. Άλλη μια παρουσίαση λοιπόν, εκτός Αθηνών, από την Digident. Αυτή τη φορά στην Πάτρα. Άλλη μια παρουσίαση στον φυσικό μας χώρο, σε ένα εργαστήριο. Το Σάββατο 20-06-2015 θα φιλοξενηθούμε στο εργαστήριο του συναδέλφου κ. Χρήστου Μπαρούση για την παρουσίαση με τίτλο «Η metal-free λογική συναντά την ψηφιακή οδοντική τεχνολογία – Το μέλλον είναι παρόν». Θα παρουσιαστούν:

  • Ο σαρωτής Identica Blue της Medit
  • Το σχεδιαστικό exocad 2015
  • To σύστημα επιεμφυτευματικών λύσεων Dynamic Abutment

και τα metal-free υλικά:

  • Η διαφανής ζιρκονία BruxZir
  • Το συμπολυμερές Pekkton Ivory

Δηλώσεις συμμετοχής στο info@digident.gr

Η Digident στο DDS Athens

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο DDS Athens (8ο Διεθνές Συνέδριο: Ενδοδοντία – Αισθητική – Εμφυτεύματα – Ψηφιακή Οδοντιατρική «Η Αιχμή του Δόρατος στην Κλινική Οδοντιατρική Πράξη») στις 22-24 Μαΐου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Athens, στο Μαρούσι, και πιο συγκεκριμένα στο metal-free περίπτερο της Digident (επίπεδο Β, περίπτερο 37).

Για την σημαντικότατη αυτή διοργάνωση, που πιθανότατα θα είναι η κορυφαία της χρονιάς στην Ελλάδα, θα έχουμε σημαντικούς προσκεκλημένους
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την παρουσία στο περίπτερό μας των:
α. Michael Kohnen από την exocad GmbH. Θα μας παρουσιάσει τα σημαντικότερα στοιχεία της νέας έκδοσης του exocad.

β. Xavier Soca και Susanna Aceves από την Dynamic Abutment Solutions. Θα αναλύσουν τα πλεονεκτήματα των Dynamic Abutment σε οδοντιάτρους και οδοντοτεχνίτες.

γ. Laurence GriceRoberts. Ο βετεράνος της Medit EMEA θα μας εξηγήσει γιατί ο σαρωτής Identica Blue …σαρώνει σε πωλήσεις στην Ευρώπη.

δ. Θάνος Νώτης, DDS.– Από τους πρώτους κλινικούς που έχουν ασχοληθεί ενεργά με το Pekkton Ivory.

ε. Χριστόφορος Κόκκινος – Επικεφαλής των επιδείξεων του σαρωτή Identica Blue στο περίπτερό μας.

Όλοι οι προσκεκλημένοι μας θα ενημερώσουν, όσους μας επισκεφθούν, με παρουσιάσεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ομιλιών στο περίπτερό μας. Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες και, ασφαλώς, θα υπάρχει ενημέρωση για αυτές και κατά τη διάρκεια του event. Η συμμετοχή μας στο DDS Athens αναμένεται ιδιαίτερα χορταστική.

Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε:

–          Τις ψηφιακές μας λύσεις – Τον σαρωτή  Identica Blue της Medit, το σχεδιαστικό exocad, και την βιβλιοθήκη εμφυτευμάτων Target3D,

–          Τα metal-free υλικά μας  για προσθετική – Την διαφανή ζιρκονία BruxZir, το συμπολυμερές Pekkton Ivory και την νέα υπερδιάφανη ζιρκονία BruxZir Anterior (για χρήση αντί του διπυριτικού λιθίου!),

–          Τις νέες λύσεις μας για επιεμφυτευματικές εργασίες – Dynamic Abutments Solutions. Τα abutments που, με μεταβλητή κλίση ως και 30 μοίρες λύνουν προβλήματα ένθεσης κοχλιωμένων αποκαταστάσεων.

 

 

Το BDT course στην Αθήνα – 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2015 !!!

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό ανακοινώνουμε ότι η Digident διοργανώνει το κορυφαίο διεθνές masterclass, BDT course, στην Αθήνα! Πρόκειται για το κορυφαίο οδοντοτεχνικό σεμινάριο της χρονιάς στην Ελλάδα! Εισηγητές θα είναι οι οδοντοτεχνίτες Phil Reddington και Lee Mullins Dtg που θα μας έρθουν κατευθείαν από το Leeds, UK!
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο εργαστήριο Oral Design Athens του κ. Γιώργου Ιωάννου, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικότατα στο αίτημά μας να φέρουμε στην Ελλάδα – και στο εργαστήριό του- το σπουδαίο αυτό σεμινάριο.
Δηλώσεις συμμετοχής στο info@digident.gr για τις είκοσι -20- πολύτιμες θέσεις των τυχερών συμμετεχόντων. Το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν αναρτήσεις σχετικές με το περιεχόμενο του σεμιναρίου κλπ.

Σάββατο 09/05/2015 – Παρουσίαση ψηφιακών λύσεων Digident.

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η παρουσίασή μας, το Σάββατο 9/05/2015, στο εργαστήριο Technident του συναδέλφου κ. Αλ. Κρούστη. Άλλη μια παρουσίαση που έγινε σε εργαστήριο, τον φυσικό μας χώρο δηλαδή. Μεγάλος ο όγκος της πληροφορίας που προσφέραμε σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία της. Παρουσιάστηκαν ο σαρωτής Identica Blue, η νέα έκδοση του σχεδιαστικού exocad, το σύστημα επιεμφυτευματικών λύσεων Dynamic Abutment Solutions και τα metal-free υλικά Pekkton Ivory και BruxZir. Θερμότατες ευχαριστίες, για άλλη μια φορά στον κ.Κρούστη που μας διέθεσε τον άνετο και φιλόξενο χώρο του. Θερμότατες ευχαριστίες και στους συμμετέχοντες τους οποίους ελπίζουμε να ικανοποιήσαμε.

Παρουσίαση ψηφιακών συστημάτων Digident: «Η metal-free λογική στην ψηφιακή εποχή – Το μέλλον είναι…παρόν»

Το Σάββατο 9/05/2015, στο εργαστήριο Technident του κ. Αλέξανδρου Κρούστη – Λαοδικείας 174, Νίκαια – , θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των ψηφιακών συστημάτων της Digident. Είναι η πρώτη παρουσίαση αμέσως μετά την IDS 2015, στη οποία θα γίνει εκτενής αναφορά. Θα παρουσιαστούν: Α. Ο σαρωτής Identica Blue της Medit B. Το σχεδιαστικό πρόγραμμα exocad Γ. Η ψηφιακή λύση των Dynamic Abutment για επιεμφυτευματικές εργασίες Και όλα αυτά σε συνδυασμό με τα ακόλουθα metal-free υλικά προσθετικής: Την διαφανή ζιρκονία BruxZir και Το συμπολυμερές Pekkton Ivory

Ολοκλήρωση παρουσίασης Digident – Λάρισα 31/01/2015

Η metal-free λογική στην ψηφιακή εποχή Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη μας παρουσίαση για τη νέα χρονιά το Σάββατο 31/0/2015 στο εργαστήριο του ευγενούς οικοδεσπότη κ. Γιώργου Κοκκώνη, στη Λάρισα. Πολύ καλό το “ποδαρικό” δεδομένου ότι ανταποκρίθηκαν συνάδελφοι από όλη τη Θεσσαλία. Οι συνάδελφοι ενημερώθηκαν για τα ψηφιακά μας συστήματα αλλά και την metal-free λογική που φαίνεται να κυριαρχεί στην παγκόσμια οδοντιατρική αγορά. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με το πρώτο μας hands-on Pekkton Ivory στην Ελλάδα,  από την συνεργάτιδά μας κ. Αμαλία Σαμαρά. Θερμότατες ευχαριστίες στους κ.κ. Γιώργο και Δημήτρη Κοκκώνη για την φιλοξενία. Συνεχίζουμε…

Πρώτη παρουσίαση των ψηφιακών συστημάτων μας για το 2015/Hands-on επίδειξη Pekkton Ivory- Λάρισα 31/01/2015

Η πρώτη μας παρουσίαση για το 2015 ορίστηκε για το Σάββατο 31/01/2015. Το…”ποδαρικό” θα γίνει στη Λάρισα, στο εργαστήριο Kokkonis Dental Lab. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: – Παρουσίαση του σαρωτή Identica Blue της Medit, – Παρουσίαση του σχεδιαστικού exocad με όλες τις επεκτάσεις του (modules) – Παρουσίαση της ψηφιακής βιβλιοθήκης Target3D και – πρακτική επίδειξη διαστρωμάτωσης φωτοπολυμεριζόμενης ρητίνης πάνω σε σκελετό από Pekkton Ivory, από την συνεργάτιδά μας, κα Αμαλία Σαμαρά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Κλείστε θέσεις στο info@digident.gr ή στο FB. Digident – Από τεχνίτες για τεχνίτες.

Η Digident στο HAOMS 2014.

Ολοκληρώθηκαν, την Κυριακή 30/11/2014, οι εργασίες του 28ου Πανελληνίου Συνεδρίου Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής. Αρκετός ο κόσμος, εξαιρετικό το γνωστικό επίπεδο και η θεματολογία. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να δείξουμε το νέο μας συμπολυμερές Pekkton Ivory ως την πιο σύγχρονη λύση σκελετών επιεμφυτευματικών εργασιών.Θερμές ευχαριστίες σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στο stand μας, στους διοργανωτές αλλά και στους ακούραστους συνεργάτες μας…

Η Digident στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής

Άλλο ένα συνέδριο για μας. Αυτή τη φορά στην Αθήνα, Παρασευή 28, Σάββατο 29 και Κυριακή 30/11/2014 στο συνεδριακό κέντρο Δαϊς. Το νέο μας συμπολυμερές Pekkton Ivory θα έχει την τιμητική του σε μια πρώτη παρουσίαση.

Παρουσίαση ψηφιακών συστημάτων Digident/Σεμινάριο exocad

Μεγάλη η ανταπόκριση των συναδέλφων από την Θεσσαλονίκη αλλά και γενικότερα της Β. Ελλάδας στο κάλεσμά μας.  Υψηλού επιπέδου το πρώτο μας σεμινάριο exocad στην Ελλάδα με την συμμετοχή του κ. Χριστόφορου Κόκκινου. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.  

Θεσσαλονίκη – Ψηφιακά συστήματα Digident – Οκτώβριος 2014

Η Digident στην Θεσσαλονίκη! Ο Οκτώβριος, για μας, είναι αφιερωμένος στην Θεσσαλονίκη με εκδηλώσεις μας εκεί. Συγκεκριμένα, – Σάββατο 18 Οκτωβρίου – Παρουσίαση ψηφιακών συστημάτων Digident με τίτλο ” Η metal – free λογική στην ψηφιακή εποχή – Το μέλλον είναι… παρόν” και – Κυριακή 19 Οκτωβρίου – Σεμινάριο exocad Και οι δύο εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο Metropolitan,Β. Όλγας 65  & Φλέμινγκ. Στην παρουσίασή μας, το Σάββατο 18/10, θα γίνει επίδειξη των: – Σαρωτής Identica Blue, – Σχεδιαστικό exocad, – Ψηφιακή βιβλιοθήκη εμφυτευμάτων Target3D και θα παρουσιάσουμε τα metal-free βιοϋλικά μας: – τη διαφανή ζιρκονία BruxZir και – το νέο μας συμπολυμερές Pekkton Ivory. Συμμετοχές στο 210-7646841, με mail στο info@digident.gr ή με μήνυμα στο Facebook.

Digident – Από τεχνίτες για…τεχνίτες.

Ψηφιακά συστήματα Digident – Σάββατο 27/09/2014

Σε μια σχεδόν γεμάτη αίθουσα, στο εργαστήριο Dentotech, παρουσιάστηκε η metal-free λογική που υιοθετούμε σε συνδυασμό με τα ψηφιακά μας συστήματα. Σαρωτής Identica Blue, σχεδιαστικό exocad, Target3D βιβλιοθήκη εμφυτευμάτων στην υπηρεσία υλικών όπως η διαφανής ζιρκονία BruxZir και το νέο συμπολυμερές Pekkton Ivory. Μια επιτυχημένη παρουσίαση…

Παρουσίαση ψηφιακών συστημάτων Digident – Σάββατο 27/09/2014 – Εργαστήριο Dentotech

Οι παρουσιάσεις μας για την νέα σεζόν ξεκινούν το Σάββατο 27/09/2014. Τίτλος της παρουσίασης, “Η metal-free λογική στην ψηφιακή εποχή – Το μέλλον είναι … παρόν”. Στο εργαστήριο Dentotech του, πάντα φιλόξενου κ. Λάμπρου Κολτσίδα, θα παρουσιάσουμε τον σαρωτή Identica Blue της Medit και την ψηφιακή βιβλιοθήκη εμφυτευμάτων Target3D. Φυσικά, μετά και την εκπαίδευση και πιστοποίησή μας στην exocad GmbH τον προηγούμενο Ιούλιο, θα παρουσιαστούν, με πληρότητα, τόσο η βασική έκδοση όσο και όλα τα modules του σχεδιαστικού exocad. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με αναφορά στα πιο σύγχρονα metal-free βιοϋλικά.

Επιμορφωτική Διημερίδα Οδοντοτεχνιτών – 10 & 11 Μαίου 2014 – Τ.Ε.Ι. Αθήνας – Απολογισμός

Ο 2ος κύκλος επιμορφωτικών ημερίδων της Π.Ο.Ε.Ο. έκλεισε με την χθεσινή διημερίδα της Αθήνας. Το διαφορετικό στην συγκεκρμένη διοργάνωση ήταν ο χώρος. Σε αντίθεση με τις πολυτελείς σάλες ξενοδοχείων, που συνήθως φιλοξενούν τις ημερίδες ή τα οδοντιατρικά συνέδρια γενικώς, το Τ.Ε.Ι. Αθήνας ήταν μια διαφορετική και, εν κατακλείδι, πολύ καλή επιλογή. Σε πολλούς, ο χώρος είχε να θυμήσει πολλά από το παρελθόν… Παρά την καλή επιλογή χώρου, παρά το υψηλότατο επίπεδο του επιστημονικού προγράμματος, παρά το πλούσιο…μενού στον εκθεσιακό χώρο η προσέλευση και κυρίως το κλίμα δεν ξέφυγε από το γενικό μούδιασμα στο οποίο κινούνται όλες σχεδόν οι διοργανώσεις τα τελευταία 2-3 χρόνια.

Από την πλευρά μας παρουσιάσαμε τον σαρωτή Identica Blue της Medit και το σχεδιαστικό exocad σε συνδυασμό με την βιβλιοθήκη Target3D, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη και για χρήστες 3Shape και Dental Wings. Γενικά, σε μας, έγινε αισθητή η αύξηση της αναγνωρισιμότητάς μας ως εταιρεία και για τα προϊόντα που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά. Μην ξεχνάμε ότι η εταιρεία μας δεν έχει κλείσει καν χρόνο ακόμη… Η διημερίδα της Π.Ο.Ε.Ο. τελείωσε αλλά οι προσφορές μας ισχύουν ακόμη. Επικοινωνήστε μαζί μας, ειδικά όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να κάνετε ένα πέρασμα από το Τ.Ε.Ι. Αθήνας.

H Digident στην Επιμορφωτική Διημερίδα Οδοντοτεχνιτών – 10 & 11 Μαίου 2014 – Τ.Ε.Ι. Αθήνας

Η Digident, σταθερή παρουσία στις επιμορφωτικές ημερίδες των συναδέλφων οδοντοτεχνιτών, θα είναι και πάλι παρούσα στην κορυφαία εκδήλωση της Π.Ο.Ε.Ο., δηλαδή στην Επιμορφωτική Διημερίδα Οδοντοτεχνιτών που θα γίνει στις 10 & 11 Μαίου 2014 στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Για τους συναδέλφους που θα βρεθούν εκεί θα υπάρχει η ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα συστήματα ψηφιακής οδοντικής τεχνολογίας που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά όπως ο σαρωτής Identica Blue της Medit, το σχεδιαστικό πρόγραμμα exocad και η ψηφιακή βιβλιοθήκη εμφυτευμάτων της DDG. Εκτός από τα ψηφιακά, στο stand μας θα υπάρχουν τα γνωστά προϊόντα ρητινών της Kuss Dental, τα τεχνητά δόντια Primodent αλλά και η διαφανής ζιρκονία BruxZir με δείγματα εργασιών. Η μεγάλη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής θα μας βοηθήσει να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε πάνω στα προϊόντα μας.

Σάββατο 3 Μαίου 2014 – Συμμετοχή σε παρουσίαση της Atlas Digital

Ο οδοντοτεχνίτης Νίκος Νικολούδιας, θα μιλήσει στην παρουσίαση με θέμα «Metal free εργαστήριο με ένα Roland – η απάντηση στην κρίση». Όντας ο πρώτος χρήστης του Roland DWX-50 στην Ελλάδα, θα μεταφέρει την εμπειρία του στους συναδέλφους που θα παρακολουθήσουν την παρουσίαση, δίνοντας παράλληλα μια πρόταση-διέξοδο από την κρίση. Και όλα αυτά σε συνέχεια της συνεργασίας μας με την Atlas Digital. Ξενοδοχείο Metropolitan – Σάββατο 3/05/2014.

Σάββατο 29/03/2014 – Παρουσίαση ψηφιακών συστημάτων Digident στο εργαστήριο Dentotech

Με πολύ ικανοποιητική προσέλευση, για την περίοδο που διανύουμε, πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίασή μας  -μέσα στο 2014- για τα ψηφιακά συστήματα της Digident. Εκτός του σαρωτή Identica Blue της Medit αλλά και του σχεδιαστικού προγράμματος exocad, τις εντυπώσεις κέρδισε η ψηφιακή βιβλιοθήκη εμφυτευμάτων της DDG με τα πολλά πεδία εφαρμογών στα οποία μπορεί να φανεί χρήσιμη. Φωτογραφίες από την παρουσίαση. Στη 2η φωτογραφία με τον κ. Λάμπρο Κολτσίδατον οποίο ευχαριστούμε για την θερμή φιλοξενία.

Παρουσίαση ψηφιακών συστημάτων Digident στο εργαστήριο Dentotech

Η πρώτη μας παρουσίαση για το 2014 θα γίνει το Σάββατο 29/03/2014 στο εργαστήριο Dentotech του κ. Λάμπρου Κολτσίδα. Θα εστιάσουμε στα περιστατικά εμφυτευμάτων παρουσιάζοντας παράλληλα τον σαρωτή Identica Blue της Medit, το σχεδιαστικό exocad με τις επεκτάσεις του Implant module & Bar module και φυσικά την ψηφιακή βιβλιοθήκη εμφυτευμάτων DDG. Ώρα προσέλευσης 9.30 π.μ.

Πρώτη δραστηριότητα για το 2014.

“Ποδαρικό” για το 2014 με τη συμμετοχή μας στο 10ο Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής. Θα πραγματοποιηθεί στις 1/02/2014 στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport. Διοργάνωση – OmniPress. Ποιός θεωρεί ότι οι μονολιθικές αποκαταστάσεις από διαφανή ζιρκονία BruxZir δεν λύνουν αισθητικά προβλήματα; Αυχενικές σκιάσεις, οπίσθια δόντια με μεταλλικές νησίδες λόγω έλλειψης χώρου, υπερώιες & γλωσσικές υποδοχές αγγίστρων από μέταλλο κτλ. ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Γι’ αυτά και άλλα πολλά μπορούν να ενημερωθούν οι σύνεδροι στην ενδιαφέρουσα αυτή ημερίδα.

Η Digident στην 6η Περιοδική Επιμορφωτική Ημερίδα Οδοντοτεχνιτών 30/11/2013 – Πάτρα

Η Digident ξεκινάει την παρουσία της στον νέο κύκλο επιμορφωτικών ημερίδων της Π.Ο.Ε.Ο. με τη συμμετοχή της στην Παμπελοποννησιακή ημερίδα οδοντοτεχνιτών που θα γίνει το Σάββατο 30/11/2013 στην Πάτρα στο ξενοδοχείο Porto Rio. Οι συνάδελφοι που θα βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον ολοκαίνουριο σαρωτή μας Identica Blue της Medit (μοντέλο Αυγούστου 2013) όπως επίσης τα αναλώσιμά μας όπως οι ρητίνες της Kuss dental αλλά και τα θρυλικά δόντια οδοντοστοιχίας Primodent που, από τον φετινό Μάϊο, έχουν επιστρέψει στην ελληνική αγορά. Για όλα αυτά θα σας περιμένουν και προσφορές-έκπληξη. Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα, σε όσους βρεθούν στην ημερίδα, να δουν δείγματα τόσο της διαφανούς ζιρκονίας BruxZir όσο και του νέου πολυμερούς ΡΕΕΚ.

33ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο

Αφήνουμε πίσω μας το 33ο Π.Ο.Σ…Η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη και για την περίοδο που διανύουμε κρίνεται ικανοποιητική. Το σημαντικό είναι ότι αυτό το συνέδριο πραγματοποιήθηκε τελικά παρά το ότι ανακοινώθηκε επίσημα μόλις στο τέλος του καλοκαιριού. Το επιστημονικό πρόγραμμα αμφισβητήθηκε έντονα ενώ υπήρξαν και οργανωτικά προβλήματα. Στο περίπτερο 35 οι σύνεδροι από πολλές περιοχές της Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να δουν τα ψηφιακά μας προϊόντα από κοντά.

Ολοκλήρωση παρουσιάσεων ψηφιακών συστημάτων Digident

Ολοκληρώθηκαν, για φέτος, οι παρουσιάσεις των ψηφιακών συστημάτων της Digident. Η τελευταία έγινε το Σάββατο 16/11/2013 στην οποία παρουσιάστηκε, μεταξύ άλλων, ο σαρωτής Identica Blue (μοντέλο 08/2013) της Medit. Πάρτε μια γεύση των δυνατοτήτων αυτού του σαρωτή στο www.identica.gr

Ευχαριστούμε θερμά όλους του συναδέλφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας στηρίζουν.

Η Digident στο 33ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο 22-24/11/2013

Ο μήνας Νοέμβριος είναι καυτός για μας. Κορυφαίο γεγονός, στο οποίο και συμμετέχουμε, το 33ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στο συνέδριο αυτό το οποίο θα πραγματοποηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel από 22 ως και 24 Νοεμβρίου 2013. Περισσότερα για το συνέδριο, εδώ Ο τίτλος του συνεδρίου είναι “Η Πληροφορική στην Οδοντιατρική του Σήμερα” και σίγουρα η Digident έχει πολλά να πει και να επιδείξει στο συνέδριο αυτό σε σχέση με τον τίτλο του. Η συσσωρευμένη μας εμπειρία πάνω στην ψηφιακή οδοντική τεχνολογία είναι εγγύηση γι’ αυτό. Τα βιοϋλικά BruxZir και Juvora PEEK των οποίων η κατεργασία γίνεται εντελώς ψηφιακά στο εργαστήριό μας είναι αυτά που, κυρίως, θα επιδείξουμε σε όσους από τους συνέδρους μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο περίπτερό μας με αριθμό 35. Σας περιμένουμε…

Σάββατο 23/11/2013 – Συμμετοχή στην παρουσίαση της Atlas Digital στη Θεσσαλονίκη

Η Digident, συνεχίζοντας τη συνεργασία με την Atlas Digital, αντιπρόσωπο εταιρεία στην Ελλάδα των προϊόντων Roland, συμμετέχει στην παρουσίαση της Atlas Digital στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 23/11/2013. Ο οδοντοτεχνίτης Νίκος Νικολούδιας, θα μιλήσει στην παρουσίαση με θέμα «Metal free εργαστήριο με ένα Roland – η απάντηση στην κρίση». Όντας ο πρώτος χρήστης του Roland DWX-50 στην Ελλάδα, θα μεταφέρει την εμπειρία του στους συναδέλφους που θα παρακολουθήσουν την παρουσίαση, δίνοντας παράλληλα μια πρόταση-διέξοδο από την κρίση. Θα είναι μια, πρώτης τάξεως, ευκαιρία για τους συναδέλφους της συμπρωτεύουσας και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας  να δουν από κοντά τα συστήματα Roland.

Παρουσίαση 2/11/2013 – Εργαστήριο Natural Esthetics

Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η τρίτη παρουσίαση των ψηφιακών μας συστημάτων που έγινε το Σάββατο 2/11/2013 στο εργαστήριο Natural Esthetics των Ρ. Γεωργούλα  – Δ. Τσιρώνη. Δείτε και το σχετικό βίντεο.  Στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκαν από τον Νίκο Νικολούδια  ο σαρωτής Identica Blue της Medit και οι βασικές λειτουργίες του σχεδιαστικού προγράμματος Exocad. Στο δεύτερο μέρος ο συνάδελφος κ. Δημήτρης Τσιρώνης μας μύησε σε πιο προχωρημένες λειτουργίες του Exocad δίνοντας μια πληρέστερη εικόνα για το πιο bug-free σχεδιαστικό πρόγραμμα της αγοράς. Αποδεικνύεται ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα για όλα τα είδη εργασιών. Από τις συνηθέστερες και πιο καθημερινές εργασίες, ως τις δυσκολότερες. Ο Δημήτρης Τσιρώνης επί το έργον…

Τρίτη παρουσίαση των ψηφιακών μας συστημάτων

Προγραμματίστηκε η τρίτη παρουσίαση των ψηφιακών συστημάτων της Digident. Αυτή τη φορά θα έχουμε τη χαρά να μας τιμήσει με την παρουσία του ο συνάδελφος Δημήτρης Τσιρώνης ο οποίος θα μοιραστεί μαζί μας την συσσωρευμένη εμπειρία του από την χρήση του σχεδιαστικού προγράμματος Exocad. Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 2/11/2013 στο εργαστήριο Natural Esthetics των Ράνια Γεωργούλα – Δημήτρη Τσιρώνη. Θα περιλαμβάνει παρουσίαση τόσο του ολοκαίνουριου σαρωτή Identica Blue της Medit όσο και των δυνατοτήτων του Exocad. Μια ιδέα για τις δυνατότητες του Identica Blue μπορείτε να έχετε στο www.identica.gr Για δήλωση συμμετοχής στείλτε μας μήνυμα στο Facebook ή mail στο info@digident.gr Digident – Από τεχνίτες για τεχνίτες

Ανακοίνωση συνεργασίας με εργαστήρια αναφοράς

Η Digident, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει τη συνεργασία της με δύο σημαντικά αθηναϊκά εργαστήρια, στα πλαίσια της προώθησης των ψηφιακών συστημάτων της. Πρόκειται για το εργαστήριο του Κώστα Καφούσια και το εργαστήριο Natural Esthetics της Ράνιας Γεωργούλα και του Δημήτρη Τσιρώνη. Και τα δύο αυτά εργαστήρια κάνουν χρήση του σχεδιαστικού προγράμματος Exocad, το οποίο και προτείνουμε. Έχουν εκτεταμένη εμπειρία σχεδιασμού η οποία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε όσους παρακολουθήσουν της παρουσιάσεις της Digident. Οι συνάδελφοι θα παρουσιάσουν περιστατικά μέαα από τα οποία ο, πιθανός, νέος χρήστης θα έχει μια αρκετά πλήρη εικόνα των δυνατοτήτων του Exocad. Ευχαριστούμε προκαταβολικά τους συναδέλφους για την ευγενή πρόθεση να μας βοηθήσουν. Σύντομα, θα γίνουν ανακοινώσεις για τις συνεργασίες αυτές. Digident – Από τεχνίτες για τεχνίτες (με… τεχνίτες)

Παρουσιάσεις ψηφιακών συστημάτων οδοντικής τεχνολογίας της Digident.

Ολοκληρώθηκαν, για το μήνα Οκτώβριο, οι παρουσιάσεις για τα ψηφιακά μας συστήματα οδοντικής τεχνολογίας. Παρουσιάσαμε με αρκετές λεπτομέρειες τους σαρωτές Identica Blue της κορεατικής εταιρείας Medit και reveng dental της ιταλικής Open Technologies πάντα σε συνδυασμό με το σχεδιαστικό πρόγραμμα Exocad. Οι παρουσιάσεις θα συνεχιστούν και το μήνα Νοέμβριο. Να είστε εκεί… Τα προϊόντα μας… Φωτό με τους συναδέλφους Δημήτρη Τσιρώνη, Γιώργο Ρουσσάνο και Βασίλη Πετρόπουλο. Από την παρουσίαση της 19/10/2013.

Παρουσιάσεις ψηφιακών συστημάτων οδοντικής τεχνολογίας της Digident.

Από το μήνα Οκτώβριο η Digident ξεκινάει παρουσιάσεις των ψηφιακών συστημάτων της για οδοντοτεχνίτες. Σ’ αυτές θα παρουσιαστούν:

  •   Ο ολοκαίνουριος σαρωτής Identica Blue της εταιρείας Medit
  •   Ο σαρωτής reveng dental της Open Technologies
  •   και φυσικά το σχεδιαστικό πρόγραμμα Exocad.

Οι πρώτες παρουσιάσεις θα γίνουν το Σάββατο 12/10/2013 και το Σάββατο 19/10/2013 με ώρα έναρξης 10.00 π.μ. Δηλώστε συμμετοχή στο 2107646841, στο info@digident.gr  ή στη σελίδα μας στο Facebook. Η κάθε παρουσίαση θα γίνεται για μικρό αριθμό ατόμων με στόχο την πληρέστερη πληροφόρηση των συμμετεχόντων. Επομένως, η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής σας είναι απαραίτητη για δική σας εξυπηρέτηση.

6o Διεθνές Συνέδριο Εμφυτευματολογίας & Αισθητικής Οδοντιατρικής – Διεθνές Συνέδριο Ενδοδοντίας & Προσθετικής της Omnipress (28-29/09/2013)

Απόψε ολοκληρώθηκε το 6ο Διεθνές Συνέδριο Εμφυτευματολογίας και το Διεθνές Συνέδριο Ενδοδοντίας και Προσθετικής. Πλούσιο το επιστημονικό πρόγραμμα, αφορούσε σε όλες τις ειδικότητες της οδοντιατρικής πράξης. Στο stand μας παρουσιάσαμε δείγματα του νέου πολυμερούς ΡΕΕΚ το οποίο εντυπωσίασε με το πολύ χαμηλό του βάρος και την ελαστικότητά του. Υπάρχει η βεβαιότητα ότι σύντομα το υλικό αυτό θα κερδίσει σημαντικό έδαφος έναντι των κατασκευών από βασικά, μη βιοσυμβατά, κράματα. Παράλληλα, η διαφανής ζιρκονία BruxZir έδειξε ότι γίνεται όλο και περισσότερο γνωστή. Δείτε και το σχετικό βίντεο εδώ.

Η Digident στο 6o Διεθνές Συνέδριο Εμφυτευματολογίας Και Αισθητικής Οδοντιατρικής της Omnipress

Ημερολογιακά, ένα έτος ξεκινάει την 1η Ιανουαρίου. Ωστόσο, η επαγγελματική χρονιά ξεκινάει με το τέλος του καλοκαιριού, την 1η Σεπτεμβρίου. Έτσι, η Digident κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα με τη συμμετοχή της στο 6o Διεθνές Συνέδριο Εμφυτευματολογίας Και Αισθητικής Οδοντιατρικής και στο Διεθνές  Συνέδριο Ενδοδοντίας και Προσθετικής που διοργανώνει η Omnipress στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013, στον Συνεδριακό Χώρο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ. Εκτός από την, καθιερωμένη πλέον ως υλικό, διαφανή ζιρκονία BruxZir οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να δουν νέα υλικά και υπηρεσίες που προσφέρουμε όπως η παρουσίαση εργασιών από το καινοτόμο πολυμερές ΡΕΕΚ (της εταιρείας Juvora), του οποίου είμαστε το πρώτο πιστοποιημένο εργαστήριο στην Ελλάδα, αλλά και δείγματα εξατομικευμένων, ψηφιακών abutmentζιρκονίας. Σας περιμένουμε…

Training course sum3D (20-21/05/2013)

Δευτέρα 20 και Τρίτη 21/05/2013 ήταν μέρες εκπαίδευσης για μας. Κοντά μας βρέθηκε ο τεχνικός της Cimsystem, κ. Gianmarco Caramelli. Περίπου 18 μήνες μετά την επίσκεψή μας στην έδρα της Cimsystem, στο Μιλάνο της Ιταλίας, ήρθε η ώρα για ένα πολύ πληθωρικό update στο CAM software της cimsystem, sum3D. Πολλά και ωραία πράγματα έρχονται σύντομα…

Η Digident στην Κρήτη – 3η Πανελλήνια Στοματολογική Σύνοδος

Η Digident θα παρουσιάσει τη διαφανή ζιρκονία BruxZir για πρώτη φορά στους κλινικούς της Κρήτης. Η ευκαιρία αυτή θα δοθεί μέσα από τη συμμετοχή μας στην 3η Πανελλήνια Στοματολογική Σύνοδο που θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαίου 2013 στο ξενοδοχείο Candia Maris. Η υψηλού επιπέδου οδοντιατρική πράξη που ασκείται στην Κρήτη αποτελεί εγγύηση τόσο για την επιτυχία της Συνόδου όσο και για τη δική μας, χρήσιμη ελπίζουμε, παρουσία εκεί.

Λάρισα-Classical Imperial Hotel-22η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδος.

Μεγάλη και ζωηρή η συμμετοχή των κλινικών σε αυτή τη σύνοδο. Ασυνήθιστα, για την εποχή, καλό κλίμα και ατμόσφαιρα διάθεσης για ενημέρωση πάνω σε νέα προϊόντα. Ένα από αυτά, η διαφανής ζιρκονία BruxZir που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον αρκετών οδοντιάτρων από τη Λάρισα αλλά και τους όμορους νομούς. Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Digident στην 22η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδο.

Μετά από αρκετούς μήνες συμμετέχουμε σε κάποιο οδοντιατρικό συνέδριο. Η Σύνοδος στην πόλη της Λάρισας είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους τους οδοντιάτρους της Θεσσαλίας να γνωρίσουν από κοντά τη διαφανή ζιρκονία BruxZir. Με το υλικό αυτό έχουν ήδη κατασκευαστεί πάνω από 2,8 εκατομύρια στεφάνες μόνο στις Η.Π.Α. Σε δύο μήνες θα κλείσουμε δύο χρόνια από τότε που πιστέψαμε και ξεκινήσαμε με τη ζιρκονία BruxZir. Μέχρι τώρα δικαιωνόμαστε…

Παρουσίαση ψηφιακής αποτύπωσης με σύστημα 3Shape TRIOS.

Η Digident πρωτοστατεί στην ανάδειξη της ψηφιακής οδοντικής τεχνολογίας. Μια από τις προσπάθειες προς την κατεύθυνση αυτή είναι και η οργάνωση οπτικοποίησης μιας, από τις πρώτες, ψηφιακής αποτύπωσης στην Ελλάδα με τη χρήση του σαρωτή TRIOS της εταιρείας 3Shape. Με την προθυμία, τόσο της εταιρείας Αφοι Καλαντίδη ΟΕ να διαθέσει το σύστημα TRIOS όσο και του οδοντιάτρου κου Σταύρου Μπουρτζινάκου, αλλά και με τη δική μας τεχνική οργάνωση υλοποιήθηκε το σχετικό βίντεο. Το βίντεο δημιουργήθηκε στο οδοντιατρείο Art Smile και η τεχνική επιμέλεια και το μοντάζ έγινε από το συνεργάτη της Digident, Γιώργο Δημητρόπουλο. Δείτε το βίντεο εδώ.

Παρουσιάσεις-Ψηφιακή Οδοντική Προσθετική

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τέσσερις, τελικά, παρουσιάσεις σχετικές με την ψηφιακή οδοντική τεχνολογία στο Κ.Ε.Κ. Πυθαγόρας, στη Θεσσαλονίκη. Εξήντα με εβδομήντα συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη συγκεκριμένη τεχνολογία και τα προϊόντα της, τόσο μέσα από το θεωρητικό όσο και από το πρακτικό μέρος των παρουσιάσεων. Οι παρουσιάσεις είχαν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και έγιναν με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαστηριούχων Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το συγκεκριμένο Κ.Ε.Κ. Υπεύθυνος για το περιεχόμενο της παρουσίασης και ομιλητής ήταν ο Νίκος Νικολούδιας.       Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους για τη γόνιμη συμμετοχή τους.

H Digident στην 4η και τελευταία ημερίδα της Π.Ο.Ε.Ο.

Έκλεισε ο κύκλος των επιμορφωτικών ημερίδων της Π.Ο.Ε.Ο. και η συμμετοχή μας σε 3 από τις 4 αυτές ημερίδες μας έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε σε πολλούς συναδέλφους, πανελλαδικά, τη διαφανή ζιρκονία BruxZir. Εκατό περίπου συνάδελφοι συνολικά ενημερώθηκαν πλήρως μέσα από τις πληροφορίες που τους μεταφέραμε αλλά και μέσα από τα δείγματα του πρωτοποριακού αυτού υλικού, που πρώτοι έχουμε φέρει στην Ελλάδα . Συνεχίζουμε…Δείτε και το σχετικό βίντεο.

Παρουσιάσεις σχετικές με την ψηφιακή οδοντική τεχνολογία

Με αφορμή την συμμετοχή μας στην 4η Περιοδική Επιμορφωτική Ημερίδα Οδοντοτεχνιτών θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους για την ψηφιακή οδοντική τεχνολογία. Έτσι, για την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 είναι προγραμματισμένες τρεις παρουσιάσεις, για οδοντοτεχνίτες, με τίτλο “Ψηφιακή Οδοντική Προσθετική”. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στο Κ.Ε.Κ. Πυθαγόρας, στη Θεσσαλονίκη και θα περιλαμβάνουν θεωρητικό μέρος και πρακτική επίδειξη. Η επίδειξη θα αποτελείται από ψηφιακό σχεδιασμό με τη βοήθεια του συστήματος 3shape και κοπή στεφάνης από διαφανή ζιρκονία BruxZir από milling machine της εταιρείας VHF. Η επιμέλεια του περιεχομένου και η παρουσίαση θα γίνει από τον Νίκο Νικολούδια.

Η Digident στην 4η Περιοδική Επιμιρφωτική Ημερίδα Οδοντοτεχνιτών

Ο κύκλος των ημερίδων που διοργανώνει η Π.Ο.Ε.Ο. κλείνει με την 4η κατά σειρά ημερίδα. Αυτή τη φορά θα βρεθούμε στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 23/02/2013 στο συνεδριακό χώρο του Grand Hotel Palace. Είναι και μια καλή ευκαιρία για τους συναδέλφους αλλά και τους οδοντιάτρους της Μαγνησίας να γνωρίσουν από κοντά τη διαφανή ζιρκονία BruxZirαφού δεν παραβρεθήκαμε στην ημερίδα που έγινε στο Βόλο στις 19/01/2013. Σας περιμένουμε…

Ανακοίνωση (15-01-2013)

Μετά από παρέμβαση τοπικών συλλόγων εργαστηριούχων οδοντοτεχνιτών η συμμετοχή μας στην 3η Περιοδική Επιμορφωτική Ημερίδα  Οδοντοτεχνιτών ακυρώνεται. Αιτία της παρέμβασης που δεχτήκαμε μέσω του προέδρου της Π.Ο.Ε.Ο. κου Σαμαρά, η προσπάθειά μας να ενημερώσουμε οδοντιάτρους του Βόλου για τη διαφανή ζιρκονία BruxZir. Η ενημέρωσή μας θα ήταν καθαρά πληροφοριακή. Στο τέλος της θα καλούσαμε τους οδοντιάτρους να χρησιμοποιήσουν το υλικό μας μέσω των εργαστηρίων με τα οποία ήδη συνεργάζονται.Δυστυχώς, επικράτησε η στενή και επιφανειακή συντεχνιακή λογική που συχνά συναντάμε στην Ελλάδα…

3η Περιοδική Επιμορφωτική Ημερίδα Οδοντοτεχνιτών

Το 2013 ξεκινάει δυναμικά με τη συμμετοχή μας στην 3η Περιοδική Επιμορφωτική Ημερίδα για οδοντοτεχνίτες. Αυτή τη φορά θα φιλοξενηθούμε στο Βόλο στο ξενοδοχείο Volos Palace. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19/01/2013. Όλοι οι συνάδελφοι που θα βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαρία να δουν δείγματα της διαφανούς ζιρκονίας BruxZir που ήδη αρχίζει να διαδίδεται και να δημιουργεί αίσθηση.

2η Περιοδική Επιμορφωτική Ημερίδα Οδοντοτεχνιτών

Η Digident σε μια ακόμη παρουσία σε επαρχιακή πόλη. Αυτή τη φορά στην καρδιά της Ηπείρου, τα Ιωάννινα. Η 2η Περιοδική Επιμορφωτική Ημερίδα Οδοντοτεχνιτών θα γίνει στις 24/11/2012 στο ξενοδοχείο Grand Serai, στο κέντρο των Ιωαννίνων. Η διαφανής ζιρκονία BruxZir θα είναι το υλικό που σίγουρα θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους συναδέλφους αλλά και για όσους κλινικούς βρεθούν εκεί.

1η Περιοδική Επιμορφωτική Ημερίδα Οδοντοτεχνιτών

Πολύ υψηλό το ενδιαφέρον των συναδέλφων οδοντοτεχνιτών για τη διαφανή ζιρκονία BruxZir, υλικό που πρώτοι προωθούμε στην Ελλάδα. Απόλυτα δικαιολογημένο το ενδιαφέρον αυτό δεδομένου ότι έγινε αντιληπτό πως το συγκεκριμένο υλικό αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού. Το stand της Digident στον εκθεσιακό χώρο της ημερίδας

1η Περιοδική Επιμορφωτική Ημερίδα Οδοντοτεχνιτών

Η Digident, για πρώτη φορά, θα αυμμετέχει σε μια δραστηριότητα με αποδέκτες οδοντοτεχνίτες. Στην 1η Περιοδική Επιμορφωτικη Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, στο “ΘΕΑΤΡΟΝ” Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» – Πειραιώς 254, Ταύρος. Η διαφανής ζιρκονία BruxZirθα παρουσιαστεί στους συναδέλφους και προσδοκούμε μια θετική ανταπόκριση αντίστοιχη με αυτή που έχουμε λάβει από πολλούς οδοντιάτρους ανά την Ελλάδα…

Πανελλήνιο Συνέδριο ΙΤΙ 2012

Το φετινό συνέδριο της ΙΤΙ άφησε ελπιδοφόρα μηνύματα. Η μεγάλη συμμετοχή σημαντικού, για την εποχή, αριθμού κλινικών παρά το υψηλό κόστος του συνεδρίου είναι μια αισιόδοξη απάντηση στην κρίση που όλοι βιώνουμε. Επομένως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επισκέφθηκαν το περίπτερο της Digident. Και αυτοί, με τη σειρά τους, αναγνώρισαν την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να γνωστοποιήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σε δύσκολους καιρούς. Εμφυτευματολόγοι, προσθετολόγοι και γενικοί οδοντίατροι είχαν μια πρώτη επαφή με τη διαφανή ζιρκονία BruxZir. Για πρώτη φορά μάλιστα υπήρχαν και κάποιοι που γνώριζαν ή έστω είχαν ακούσει κάτι για το υλικό αυτό, γεγονός που επιβραβεύει την γενικότερη προσπάθειά μας να γνωστοποιήσουμε το υλικό αυτό. Το περίπτερο της Digident

Πανελλήνιο Συνέδριο ΙΤΙ 2012

Οι δραστηριότητές μας για τη νέα σεζόν ξεκινούν με τη συμμετοχή μας στο, πάντα υψηλού επιπέδου, Συνέδριο της ΙΤΙ που φέτος θα φιλοξενηθεί στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012. Στο stand της Digident οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να δουν την διαφανή ζιρκονία BruxZir  σε επιεμφυτευματικές εφαρμογές αυτή τη φορά. Έτσι, για μια ακόμη φορά θα αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα αυτού του υλικού που, όπως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ακίνητες προσθέσεις σε κολοβώματα φυσικών δοντιών, χρησιμοποιείται και σε εργασίες επί εμφυτευμάτων. Σας περιμένουμε…

1ο Διεθνές Αιγαιοπελαγιτικό Οδοντιατρικό Συνέδριο

Η επίγευση

Στο παρελθόν πέρασε το 1ο συνέδριο Αιγαίου Πελάγους. Ένα συνέδριο που έλαβε χώρο σε έναν υποδειγματικό, για τέτοιου είδους διοργανώσεις, χώρο. Το Rodos Palace ικανοποίησε απόλυτα ,συνέδρους και εκθέτες, σε όλα τα επίπεδα. Εξαιρετικό και το επιστημονικό περιεχόμενο του συνεδρίου που κάλυψε ευρύτατο φάσμα της οδοντιατρικής πράξης, τόσο με ξένους όσο και με επιφανείς Έλληνες ομιλητές. Rodos Palace-Συνεδριακός χώρος Ο συνεδριακός χώρος   Ζωηρό το ενδιαφέρον στο περίπτερό μας για τη διαφανή ζιρκονία BruxZir που, από επιστημονικής πλευράς ασφαλώς, φαίνεται να κατακτά τις καρδιές των κλινικών και στη Ελλάδα. Οδοντίατροι από τα Δωδεκάνησα, από νησιά του Αιγαίου αλλά και απο την Αθήνα, που παρευρέθηκαν στο συνέδριο είχαν την ευκαιρία επαφής με το πρωτοποριακό αυτό υλικό που επεξεργαζόμαστε στο εργαστήριό μας, αλλά και εμπορευόμαστε παράλληλα. Digident stand-Ροδος Το stand της Digident στο συνέδριο Γενική άποψη του εκθεσιακού χώρου

1ο Διεθνές Αιγαιοπελαγιτικό Οδοντιατρικό Συνέδριο

Για μια ακόμα φορά το εργαστήριό μας θα έχει παρουσία σε ένα Οδοντιατρικό συνέδριο. Πιο συγκεκριμένα στο 1ο Διεθνές Αιγαιοπελαγιτικό Οδοντιατρικό Συνέδριο που γίνεται στις 21 και 22 Ιουλίου 2012 στην Ρόδο, στο ξενοδοχείο Rodos Palace. Το συνέδριο είναι διοργάνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσου. Στο περίπτερό μας, η διαφανής ζιρκονία BruxZirθα είναι ο πόλος έλξης για τους συμμετέχοντες στο συνέδριο οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πληροφορίες και να δουν δείγματα του πρωτοποριακού αυτού υλικού το οποίο είναι το πιο διαδεδομένο βιοϋλικό στον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια (1,5 εκατ.στεφάνες μόνο στις ΗΠΑ το 2011!). Με χαρά και διάθεση να σας μεταφέρουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες θα σας υποδεχθούμε …

Ο απόηχος του 13ου Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου

Στη μέση του καλοκαιρού 2012 το 13ο Παμπελοπονησιακό Συνέδριο είχε να προσφέρει πολλαπλά θέματα στους συνέδρους. Υψηλό το επίπεδο και μεγάλη η ποικιλία των παρουσιάσεων (αισθητική, προσθετική, χειρουργική, παιδοδοντία κτλ.) Στο περίπτερό μας αναδείξαμε τα πλεονεκτήματα της χρήσης της διαφανούς ζιρκονίας BruxZir. Οι ενδιαφερόμενοι οδοντίατροι εκτίμησαν την ευελιξία του υλικού αυτού και αντιλήφθηκαν τους λόγους της τόσο υψηλής διεισδυτικότητάς του στην παγκόσμια αγορά.

13ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο

Το εργαστήριό μας θα λάβει μέρος στο 13ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο που γίνεται στις 22,23 και 24 Ιουνίου 2012 στην πόλη της Σπάρτης, υπό την αιγίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας . Στο περίπτερό μας, οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πληροφορίες και να δουν δείγματα της διαφανούς ζιρκονίας BruxZir  της οποίας είμαστε το πρώτο εξουσιοδοτημένο εργαστήριο στην Ελλάδα. Σας περιμένουμε για να σας παρουσιάσουμε αυτό το νέο, επαναστατικό υλικό…

Dental 2011

Ο Νίκος Νικολούδιας,  θα συμμετάσχει στην 18η Πανελλήνια Οδοντιατρική & Οδοντοτεχνική Έκθεση (4-6 Νοεμβρίου 2011) στο περίπτερο της αντιπροσώπου εταιρείας της 3shapeστην Ελλάδα. Με την παρουσία του εκεί θα συνεισφέρει στις επιδείξεις του ψηφιακού συστήματος σχεδιασμού της 3shape στους ενδιαφερόμενους οδοντεχνίτες αλλά και οδοντιάτρους. Ραντεβού στο Expo Athens, στην Ανθούσα.

Παρουσιάσεις

Από τον Οκτώβριου του  2010 στο εργαστήριο πραγματοποιούνται παρουσιάσεις του ψηφιακού συστήματος 3shape σε οδοντιάτρους, συνεργαζόμενους και μη. Συγκεκριμένα, παρουσιάσεις έγιναν το Σάββατο  2/10/2010, το Σάββατο 16/10/2010,  το Σάββατο 30/10/2010, το Σάββατο 6/11/2010, το Σάββατο 20/11/2010, το Σάββατο 27/11/2010 και το Σάββατο 19/03/2011 με αυξημένο ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις. Η τελευταία παρουσίαση έγινε το Σάββατο 4/6/2011. Η κάθε παρουσίαση περιλαμβάνει λεπτομερή θεωρητική αναφορά στις ψηφιακές εφαρμογές ( τεχνικοί όροι, τεχνολογική μεθοδολογία, πλεονεκτήματα χρήσης κλπ.) αλλά και πρακτική επίδειξη ψηφιακού σχεδιασμού ώστε να μπορεί να γίνει κατανοητή σε βάθος η νέα αυτή τεχνολογία. Παρουσιάσεις 2011